قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵

بحران کمبود نیروی کار برای شرکت‌های آمریکایی در چین

بحران کمبود نیروی کار برای شرکت‌های آمریکایی در چین نظرسنجی اتاق بازرگانی آمریکا در شانگهای چین حاکی از آن است که حدود نیمی از شرکت‌های آمریکای فعال در چین می‌گویند فعالیت آنها در بازار جهانی به دلیل شیوع ویروس کرونا آسیب دیده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 17
کد خبر: ۳۶۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اتاق بازرگانی آمریکا در چین اعلام کرد که در یک نظرسنجی 78 درصد شرکت‌های آمریکایی فعال در چین گفته‌اند که با مشکل کمبود نیروی کار در کارخانه‌های خود در این کشور آسیایی برای از سرگیری تولید مواجه هستند.

 

دلیل این مسئله این است که بحران شیوع ویروس کرونا در این کشور آسیایی بازگرداندن کارگران به محیط کار را پس از یک دوره تعطیلات طولانی سخت‌تر کرده است.

 

در این نظرسنجی که با مشارکت 109 شرکت آمریکایی که در چین فعالیت صنعتی داشته‌اند، 48 درصد شرکت‌ها می‌گویند که تعطیلی کارخانه‌های آنها در چین چرخه تامین تقاضای آنها را دچار اختلال کرده و از سوی دیگر همه 109 شرکت شرکت‌کننده انتظار دارند که شیوع ویروس کرونا و فعالیت آنها در بازارهای جهانی اثرگذار خواهد بود.

 

کر گیبز، دبیر اتاق بازرگانی آمریکا در چین، می‌گوید: در حال حاضر بزرگترین مشکل شرکت‌های آمریکایی فعال در چین نبود کارگر است چرا که محدودیت‌هایی برای سفر اعمال شده و حتی برخی مناطق این کشور در قرنطینه کامل قرار گرفته‌اند.

 

وی تاکید کرد: به همین دلیل اکثر کارخانه‌های این شرکت‌ها در چین حتی پس از آنکه مجوز بازگشایی گرفتند نبود کارگر به اندازه کافی است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار